Boykot
Zamanında Fransa, Hollywood filmleri sektörü domine ettiği için kendi ülkesinde Hollywood filmlerine sınırlama getirme kararı almış, amaç Fransız sinemasını ön plana çıkarmakmış, buna karşılık Amerikan hükümeti de aynı olayı Fransız şarapları için yapmaya başlamış. Sonuç: Fransa sınırlandırma kararından vazgeçmiş. (yanlış hatırlamıyorsam böyleydi)
İsteyen yine Alman ürünlerini boykot etsin tabi. Maksat yaptığının bir işe yaramayacağını bilsin. Soykırım kabulünden dolayı da bir boykot başlatılacaksa Almanya'nın yanına şu ülkeler de eklenmeli:

Kıbrıs Cumhuriyeti, Arjantin, Litvanya, Avusturya, Lübnan, Belçika, Lüksemburg, Bolivya, Paraguay, Brezilya, Polonya, Bulgaristan, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Ermenistan, Suriye, Fransa, Şili, Hollanda, Uruguay, İsveç, Vatikan, İsviçre, Venezuela, İtalya, Yunanistan ve Kanada. Bunlar da soykırımı kabul etmiş diğer ülkeler.

İsrail zaten ezelden boykotlu, Amerika'nın oyunları için onlara da çok kızgınız. Hepsini boykot edelim. Üretim? Yok. Dışa bağımlılık? Var. Yalnız mıyız? Evet. Boykot? Hemen yapalım.

Yap tamam boykotunu yap, ama şu kendi beynini boykot etmeyi bırak. Ha yaptığınız boykotu da tam yapamıyorsunuz o da ayrı mesele, vazgeçme lüksünüz olan ürünlerden vazgeçip kullanmanız gerekenleri kullanmaktan çekinmiyorsunuz yine. Tıpkı Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin dedikten sonra geliştirdikleri her türlü ürünü kullanmanız gibi.

Coca Cola dökmeye devam, kurtulur ülke.

Boykot